Undervejs i et af de utallige haveprojekter man åbenbart skal have som “husbygger”, fik vi besøg af (endnu) en lastbil der skulle hjælpe med det grove arbejde. Desværre var maskineriet utæt og dryppede en del olie i indkørslen.

Entreprenøren var dog utroligt hjælpsom (Køge Container Service) og han dukkede op med en ordentlig sæk mirakelmiddel, som jeg til jeres eventuelle fremtidige behov hermed kan informere om.

Oliepletterne fjernes således ganske enkelt ved at smide kattegrus på og med en (arbejds-)sko træde gruset godt rundt i oliepletten. Og det virker s.. bedre end på TV-shop 🙂

Flinke Peter fra KCS leverede en sæk med 20kg af noget specielt “kattegrus”, som anvendes af Falck ved ulykker på vejene. Det er mere end jeg håber nogensinde at få brug for, så skulle der være en enkelt der skal af med en olieplet, så kom forbi Padborgvej 10 og hent en spandfuld “mirakelgrus”.

Mvh. Torsten, Padborgvej 10.
mail: padborgvej10@torstennielsen.dk